HVA?

Kunzt er videobloggen som gir deg direkte innblikk i kunstverden. Kunzt er for deg som er nysgjerrig på og ønsker å lære mer om kunst. Kunzt er også Skandinavias første videoblogg om kunst.

HVORFOR?

Jeg mener at god kunst kan forbedre mennesker livskvalitet og perspektiv. Derfor mener jeg det er viktig å gjøre kunst tilgjengelig for flere, på deres premisser.

HVORDAN?

Kunzt prioriterer video og foto fremfor tunge, analytiske og akademiske tekster. Kunzt prioriterer korte snutter fremfor lange. Kunzt prioriterer innhold til de som i dag leser lite om kunst fremfor de som allerede er godt bevandret.

Kunzt ble startet av Silje Sigurdsen i januar 2017. Silje er utdannet kunsthistoriker ved Universitetet i Bergen og København Universitet. Ved siden av studier har Silje vært engasjert i Studentersamfunnet i Bergen sin kulturkomite, arbeidet i kunstgalleri, rammeverksted og skrevet for ulike kunstmedier i Norden. Ved siden av å drive Kunzt arbeider Silje også som frilans kunstanmelder for Bergens Tidende og Aftenposten.


Liker du KUNZT? Følg @kunzt på Facebook og Instagram for bak kulissene.
Nå kan du også støtte KUNZT på tjenesten Patreon.com. Med din hjelp kan jeg besøke flere kunstnere, gallerier og kunstkjøpere. Tusen takk.

2 Kommentarer

  1. Hva..! Bare én kommentar til denne fasinerende idéen? Her kommer én til (om enn ikke helt objektiv): Synes dette er spennende Vil kanskje åpne øynene til mange av oss, som ofte bare med et skulertrekk subber gjennom en utstilling i ny og ne.

Comments are closed.