Kunzt

Dette er kunzt.no

Hele Nordens prisvinnende nett-TV om kunst og kunstbransjen © Award winning Scandinavian Art TV since 2017.

KUNZT er uavhengig og seerfinansiert nett-TV om kunst og kunstbransjen.

Prøv 30 dager gratis her, og få ubegrenset tilgang til over 300 kunstprogram pluss flere gode faglige fordeler.

Siden januar 2017 har kunsthistoriker og programleder, Silje M. Engja Sigurdsen, produsert programmer hvor du får bli med til noen av Nordens beste kunstnere, for å se og lære om hvordan de lager kunst. Du får også bli med til noen av de mest spennende galleriene og museene, og du får program om kunsthistorien.

KUNZT har seere og følgere i hele Norge og Norden, med seertall mellom 2000-50 000, avhengig av tema, sesong og værmelding. I tillegg til å løfte frem kunnskap på vår plattform, formidler vi kunst i nyhetsbrev til våre abonnenter, sosiale medier, foredrag, samtaler og arrangementer. Vi opplever interessen for kunst, kultur, estetikk og design, samt historie som økende. Vi tror dette har en sammenheng med økt interesse for håndverk, klima og miljø, det lokale, kortreisthet, identitet og røtter. Jo mer kaotisk verden oppleves, jo mer søker mennesker de nære ting. Her ser vi at kunsten kommer inn, som en kilde til inspirasjon, læring og mestring.

Abonnenter får:
* Reklame- og annonsefritt innhold
* Ubegrenset tilgang til alle program på Kunzt
* 15% rabatt på tegne- og malerartikler hos Tegne.no (nett og butikk)
* 20% rabatt på strikkede plagg og Home hos Oleana.no (nett og butikk)
* 20% rabatt på innramming hos J2 Galleri Oslo (NM 2023) og Galleri Nord i Tromsø.
* 10% rabatt på alle kurs hos Artskill.no
* 10-20% rabatt på kunst og printlab hos Daidda.no (nett og butikk)
* Eksklusiv invitasjon til kunstarrangement
* E-post om nye program
* Nyhetsbrev om kunst
* Ingen bindingstid

Mer info og kodeord for abofordeler sendt i egen epost og sendes ved registering.

Nå også mulig å gi abonnement i gave her. Ta kontakt på e-post kontakt(a)kunzt.no for gunstig tilbud til skoler, kunstforeninger og bedrifter.

I tillegg er du en engel som gjør det mulig å formidle kunst til deg og andre kunstinteresserte.

Formaliteter

KUNZT følger Vær Varsom-plakaten for etisk journalistikk og innholdsproduksjon. Medlem i BONO*. Musikklisens Epidemic Sound/Youtube Free Audio Library. Støttet med fremkomstmiddel av Polestar. Samarbeid med Universitetet i Oslo m/praksisplass og gjesteundervisning.

*Kunstverk som er gjengitt i Kunzt sine kanaler er beskyttet av opphavsrett og er gjengitt etter avtale med kunstneren/BONO (Billedkunst Opphavsrett i Norge). Verk kan ikke gjengis uten hjemmel i lov eller tillatelse fra rettighetshaver/BONO. Ønsker du å bruke kunstverk? Kontakt BONO for å få lisens - www.bono.no.Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.