Lista

Lista
Lista er et område i Farsund kommune i Agder. Lista var egen kommune frem til 1964. Lista består av en halvøy, et område nord for Eidsfjord, samt området øst for Framvaren. Her grenser Lista til Herad i nord ved Ramneheia. Halvøya er landfast ved det 1,3 kilometer lange Listeid. På halvøya ligger også de tre tettstedene Farsund, Vanse og Vestbygda.

Episoder

#280

Lasse Årikstad er en av Norges mest eksperimentelle kunstnere

Lasse Årikstad har en sterk aversjon mot å settes i bås, noe som også gjenspeiles i kunsten hans. Om han likevel skulle bli forsøkt å kategoriseres, så må det være som en av Norges mest eksperimentelle kunstnere. Første gang vi hørte om Årikstad var i 2016 på Dagsreyven, fordi han hadde snudd en bil på hodet, noe som vi synes var et av de kuleste «kunststøntene» vi hadde sett på lenge. Så enkelt, så tidsriktig - og vilt. Bli med inn i utstillingen hans i Kunstpunkt Lista lengst sør i Norge, like ved idylliske Lista fyr.

Les mer

Prøv KUNZT 30 dager gratis med kodeord kunztfem. Få ubegrenset tilgang til over 250 program om kunst, kunstnere og kunstbransjen. Gjelder kun månedsabonnement. Deretter kun kr 99/mnd. Ingen bindingstid.