Kunzt

New York

New York
New York City er USAs største by, og ligger ved Hudson River i delstaten New York. Byen er kjent for sin kunst- og kulturscene, og har en lang historie innen alle kunstformer, spesielt innen musikk, litteratur, arkitektur, billedkunst, film og teater.

Episoder

#57

Et solid kunstsamler-hjem på Manhatten. New York 5/5

Bli med til New York for å bli kjent med byens kunstscene. Vi har også med kurator og gallerist, Kenneth G. Wikdahl. Episode 5/5.

#56

Richard Pasquarelli bruker Augmented Reality i kunsten. New York 4/5

Bli med til New York for å bli kjent med byens kunstscene. Vi har også med kurator og gallerist, Kenneth G. Wikdahl. Episode 4/5.

#55

Marianne Jacobsen vant green card i USA og startet kunstgalleri. New York 3/5

Bli med til New York for å bli kjent med byens kunstscene. Vi har også med kurator og gallerist, Kenneth G. Wikdahl. Episode 3/5.

#54

Michael Anderson har verdens største samling av graffiti-klistremerker. New York 2/5

Bli med til New York for å bli kjent med byens kunstscene. Vi har også med kurator og gallerist, Kenneth G. Wikdahl. Episode 2/5.

#53

Hvordan er New York sin kunstscene?

Bli med til New York for å bli kjent med byens kunstscene. Vi har også med kurator og gallerist, Kenneth G. Wikdahl. Episode 1/5.

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.