Bjerck er utdannet kokk, han har vært på Kokkelandslag og jobbet på kjente restauranter i inn og utland. Han mest kjent som en av gründerne bak Adams Matkasse, og er i dag medeier av to restauranter i Bergen. Han har også startet Flamme burger - en burgerkjede i Oslo.
I 2018 begynte Adam å male i garasjen hjemme for å få ut innestengt kreativitet og har brukt kunsten for å få en indre ro i en hektisk hverdag. Uttrykket er abstrakt og teknikker minner om pointilismen fra tidlig 1900-tallet. I dag står han i sitt studio og kontor i Bergen sentrum, hvor han kombinerer arbeidsdagene sine med utvikling og oppfølging av de ulike matkonseptene og maler så mye som mulig i alle ledige stunder.
Prøv KUNZT 30 dager gratis med kodeord kunztfem. Få ubegrenset tilgang til over 250 program om kunst, kunstnere og kunstbransjen. Gjelder kun månedsabonnement. Deretter kun kr 99/mnd. Ingen bindingstid.