Kunzt

Agder Kunstakademi

Agder Kunstakademi
Utstillingen Kunst som straff på Kunstnernes Hus presenterer tre års verksproduksjon og prosess fra Agder Kunstakademi, KOROs kunstprosjekt til Agder Fengsel. Mer info her: https://koro.no/kunst-som-straff/

I perioden 2021 til 2023 har Agder Kunstakademi tilbudt et fritt, eksperimentelt kunststudium i Agder Fengsel avd. Froland, utviklet og drevet av kunstnere for innsatte i et høysikkerhetsfengsel.

Etter tre års program med 29 studenter, 20 gjestelærere og en rekke online forelesere, presenteres resultatet i Kunst som straff på Kunstnernes Hus 24. november 2023 til 28. januar 2024.

Utstillingen markerer avslutningen på kunstprosjektet, og viser verk laget av studenter som har tilbrakt alt fra tre år til et par uker ved Agder Kunstakademi. I tillegg har profesjonelle kunstnere gitt workshops som har resultert i større samarbeidsverk med studentene.

Episoder

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.