Aïda Muluneh

Aïda Muluneh
Aïda Muluneh (f. 1974, Etipoia) er en etiopisk fotograf og samtidskunstner basert i Abidjan. Hun er en av Afrikas mest anerkjente fotokunstnere, i tillegg til å arbeide med fotojournalistikk.

Muluneh har tidligere blitt tildelt EU-prisen på African Photography Encounters, CRAF International Award of Photography, og prisen for fotografisk kuratering fra Royal Photographic Society. Til utstillingen hos Nobels fredssenter har hun laget fotoserien “Road of Glory” som handler om hvordan mat blir brukt som våpen i krig.

Episoder

#238

Aïda Muluneh er en av Afrikas mest anerkjente fotokunstnere

Bli med inn i Fredsprisutstillingen hos Nobel Fredssenter i Oslo, hvor en av Afrikas mest anerkjente fotokunstnere, Aïda Muluneh, stiller ut fotoserien "Road of Glory", som handler om hvordan mat blir brukt som våpen i krig. Programsjef Toril Rokseth tar oss med gjennom den sterke utstillingen.

Les mer

Hele Norges prisvinnende kanal om kunst og kunstbransjen © Se over 200 program om kunst, kunstnere, utstillinger og kunsthistorie på KUNZT for kun 99 kr/måneden eller 990 kr/året. Nå også med eget gunstig tilbud til skoler, kunstforeninger og bedrifter.