Anette Krogstad

Anette Krogstad
Anette Krogstad (f. 1984) er en norsk keramiker og designer bosatt i Oslo. Krogstad har studert produktdesign ved Høyskolen i Oslo og Akershus, og keramikk ved Kunsthøyskolen i Oslo.

Håndverket og det keramiske materiale er en viktig drivkraft i Krogstads arbeid. Kombinasjonen av ulike former og farger skaper hennes uttrykk. Krogstad produserer serviser til flere restauranter og prosjektene hennes dreier seg ofte rundt tematikken måltidet, deling av mat og de mellomenneskelige møtene rundt bordet. Hun lar seg inspirere av de endeløse forandringene i naturen og hvordan sesongene påvirker farge, lukt og taktiliteten i naturen.

Episoder

#126

Anette Krogstad laget serviset til Noma, en av verdens beste restauranter

Anette Krogstad holdt fremdeles på med masteroppgaven sin på kunsthøyskolen da hun fikk et av de mest juicy oppdrag en kunstner kan få - å lage serviset til Noma i København, en av verdens beste restauranter.

Les mer

Hele Norges prisvinnende kanal om kunst og kunstbransjen © Se over 200 program om kunst, kunstnere, utstillinger og kunsthistorie på KUNZT for kun 99 kr/måneden eller 990 kr/året. Nå også med eget gunstig tilbud til skoler, kunstforeninger og bedrifter.