Kunzt

Anette Krogstad

Anette Krogstad
Anette Krogstad (f. 1984) er en norsk keramiker og designer bosatt i Oslo. Krogstad har studert produktdesign ved Høyskolen i Oslo og Akershus, og keramikk ved Kunsthøyskolen i Oslo.

Håndverket og det keramiske materiale er en viktig drivkraft i Krogstads arbeid. Kombinasjonen av ulike former og farger skaper hennes uttrykk. Krogstad produserer serviser til flere restauranter og prosjektene hennes dreier seg ofte rundt tematikken måltidet, deling av mat og de mellomenneskelige møtene rundt bordet. Hun lar seg inspirere av de endeløse forandringene i naturen og hvordan sesongene påvirker farge, lukt og taktiliteten i naturen.

Episoder

#126

Anette Krogstad laget serviset til Noma, en av verdens beste restauranter

Anette Krogstad holdt fremdeles på med masteroppgaven sin på kunsthøyskolen da hun fikk et av de mest juicy oppdrag en kunstner kan få - å lage serviset til Noma i København, en av verdens beste restauranter.

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.