Kunzt

Are Mokkelbost

Are Mokkelbost
Are Mokkelbost (f. 1976) er en norsk kunstner, musiker og komponist som bor og arbeider i Oslo. Hans tverrfaglige kunstnerskap omfatter collage, tegning, datagrafikk, scenografi, grafisk design og musikk. Han liker å arbeide med systemer og bruker disse til å skape nye verk.

Mokkelbost ble utdannet ved Statens Kunstakademi i Oslo. Som billedkunstner er Mokkelbost kjent for sine collager, hvor han bygger opp en ny form av bilder fra motemagasiner og livsstilmagasiner. I billedserien ION (2008) blir dette til et både vakkert og grelt uttrykk, med et kritisk potensial i forhold til den polerte gjengivelsen av virkeligheten i den kulørte presse. Han er også medlem av bandene Single Unit, ARM og KILLL. Her spiller han bass, synthesizer og computer foruten å tilrettelegge den visuelle siden av konsertene. Med KILLL, som står for støyende, metalpreget rockemusikk, har han blant annet opptrådt på Roskilde Festival og Øyafestivalen og turnert med Rikskonsertene.Han ble utdannet ved Statens Kunstakademi i Oslo.

Episoder

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.