Camilla Prytz

Camilla Prytz
Camilla Prytz (f. 1971) er en norsk smykke- og glasskunstner. Prytz bor og arbeider i Oslo og Kristiansand.

Prytz har sin utdannelse fra Kosta Boda Glasskole, og jobbet i glasshytta i Stavern 1993-1996. Fra 1997 har Camilla drevet sitt eget glass studio i Oslo, og siden 2011 på Odderøya i Kristiansand. I 2018 åpner hun Kristiansand Emaljeverksted, hvor hun har restaurert den gamle emaljeovnen til sin slektning Grete Prytz Kittelsen. Prytz smykker har blitt båret av en rekke kjente personer: Olsen-tvillingene, Tone Damlie, Rihanna, Morten Harket, Prinsesse Martha Louise, for å nevne noen. Smykkene har også blitt båret av norske-og utenlandske prinsesser og fashionistaer.Episoder

#152

Camilla Prytz er en av Norges største og mest kjente smykkekunstner

Bli med inn i studio til Camilla Prytz, en av Norges største og mest kjente smykkekunstner. Hun jobber i dag med glass, emaljeskåler og lanserer ny smykkekolleksjon med La Staa, en av Norges største gatekunstnere.

Les mer

Hele Norges prisvinnende kanal om kunst og kunstbransjen © Se over 200 program om kunst, kunstnere, utstillinger og kunsthistorie på KUNZT for kun 99 kr/måneden eller 990 kr/året. Nå også med eget gunstig tilbud til skoler, kunstforeninger og bedrifter.