Camilla Prytz

Camilla Prytz
Camilla Prytz (f. 1971) er en norsk smykke- og glasskunstner. Prytz bor og arbeider i Oslo og Kristiansand.

Prytz har sin utdannelse fra Kosta Boda Glasskole, og jobbet i glasshytta i Stavern 1993-1996. Fra 1997 har Camilla drevet sitt eget glass studio i Oslo, og siden 2011 på Odderøya i Kristiansand. I 2018 åpner hun Kristiansand Emaljeverksted, hvor hun har restaurert den gamle emaljeovnen til sin slektning Grete Prytz Kittelsen. Prytz smykker har blitt båret av en rekke kjente personer: Olsen-tvillingene, Tone Damlie, Rihanna, Morten Harket, Prinsesse Martha Louise, for å nevne noen. Smykkene har også blitt båret av norske-og utenlandske prinsesser og fashionistaer.Episoder

#252

Magnor Glassverk satser på glasskunst med Camilla Prytz

Et av Norges eldste og største glassverk, Magnor Glassverk, satser på glasskunst med kunstner Camilla Prytz. Hva gjør glasskunst så spesielt? Hvordan skapes kunsten? Og hva bør du huske på hvis du ønsker selv å skape glasskunst? Bli med på verkstedet i de dype skoger nærme svenskegrensen.

Les mer

#152

Camilla Prytz er en av Norges største og mest kjente smykkekunstner

Bli med inn i studio til Camilla Prytz, en av Norges største og mest kjente smykkekunstner. Hun jobber i dag med glass, emaljeskåler og lanserer ny smykkekolleksjon med La Staa, en av Norges største gatekunstnere.

Les mer

Prøv 30 dager gratis.