Kunzt

Espen Cook

Espen Cook
Espen Cook (f. 1991, Bergen) er en norsk billedkunstner, DJ og grunnlegger av musikk- og kulturinitiativet Club Kowloon.

Fra 2010–2012 gikk han på Kunstskolen i Bergen (KIB / Bergen School of Arts). Hovedsakelig med fokus på maling. Han eksperimenterer han også med andre medier og materialer, og samler inntrykk og inspirasjon fra forskjellige mennesker og kulturer. Cook bodde i finansmetropolen Hong Kong i åtte år, hvor han levde av å fikse fester og dj’e før han flyttet tilbake til Norge sommeren 2020. Hovedsakelig på grunn av virussituasjonen med Covid-19 og opptøyene som kokte seg opp. Nå studerer han på Kunsthøgskolen i Oslo i mote og design.

Episoder

#214

Espen Cook om reisen fra finansmetropolen Hong Kong til Kunsthøyskolen i Oslo

Espen Cook flyttet fra Hong Kong til Oslo sommeren 2020 på grunn av opptøyene og virussituasjonen. I Hong Kong levde han av å fikse fester og dj’e. For han holdt det med åtte år, men hvordan er den nye hverdagen som multikunstner og kunststudent i hovedstaden?

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Bli abonnement du også

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.