Espen Cook

Espen Cook
Espen Cook (f. 1991, Bergen) er en norsk billedkunstner, DJ og grunnlegger av musikk- og kulturinitiativet Club Kowloon.

Fra 2010–2012 gikk han på Kunstskolen i Bergen (KIB / Bergen School of Arts). Hovedsakelig med fokus på maling. Han eksperimenterer han også med andre medier og materialer, og samler inntrykk og inspirasjon fra forskjellige mennesker og kulturer. Cook bodde i finansmetropolen Hong Kong i åtte år, hvor han levde av å fikse fester og dj’e før han flyttet tilbake til Norge sommeren 2020. Hovedsakelig på grunn av virussituasjonen med Covid-19 og opptøyene som kokte seg opp. Nå studerer han på Kunsthøgskolen i Oslo i mote og design.

Episoder

#214

Espen Cook om reisen fra finansmetropolen Hong Kong til Kunsthøyskolen i Oslo

Espen Cook flyttet fra Hong Kong til Oslo sommeren 2020 på grunn av opptøyene og virussituasjonen. I Hong Kong levde han av å fikse fester og dj’e. For han holdt det med åtte år, men hvordan er den nye hverdagen som multikunstner og kunststudent i hovedstaden?

Les mer

Hele Norges prisvinnende kanal om kunst og kunstbransjen © Se over 200 program om kunst, kunstnere, utstillinger og kunsthistorie på KUNZT for kun 99 kr/måneden eller 990 kr/året. Nå også med eget gunstig tilbud til skoler, kunstforeninger og bedrifter.