Kunzt

Helle Brunvoll

Helle Brunvoll
Helle Brunvoll er en norsk billedkunstner, musiker og fotograf som arbeider i Kunstnerbyen Åsgårdstrand. Brunvoll har stilt ut profesjonelt ut i over tyve år og bruker flere kunstneriske virkemidler, men med vekt på maleriet. Hennes største kunstneriske inspirasjon er naturen, og med hennes egne ord: "Du kan oppdage et helt univers i din egen bakhage! Alt du trenger er å være følsom nok til å få øye på det."

Brunvoll debuterte som jazzvokalist i 2009 med det kritikerroste albumet "In Your House". Albumet inneholdt originale komposisjoner av gitarist / komponist Halvard Kausland. Musikken er basert på den klassiske jazztradisjonen og jazzvokallegender som Blossom Dearie, Shirley Horn, Monica Zetterlund og Karin Krog. På neste album, "Your Song", debuterte Helle også som komponist. Helle er medlem av NBK - Norske Billedkunstnere, LNM - Landsforeningen Norske Malere og NJ - Norsk Jazzforum.

Episoder

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.