Kunzt

Henrik Gjerstad

Henrik Gjerstad
Henrik Gjerstad (f. 1996, Nøtterøy) er en norsk kunstner som bor og arbeider i Oslo og København. Gjerstad arbeider både med skulptur og billedkunst, ofte med et abstrakt og ekspresjonistiske uttrykk. Gjerstad arbeider med ulike typer kunst og ulike materialer. Blant annet oljemaling, akryl, spray, digital kunst, sveising og andre effekter.

Gjerstad er utdannet innen kunst og arkitektur, med kunstutdannelse fra Kunstakademies Skoler i København, TU Delft i Nederland og Rhode Island School of Design i USA. Han har hatt utstillinger i Oslo, København og New York de siste årene og er en engasjert kunstner med en høyproduksjon. Gjerstad er inspirert av gatekunst og Collage-teknikken, og kunsten inneholder ofte flere lag kombinert med tekst.

Episoder

#222

Samarbeid

Slik studerer du kunst i utlandet

Hvert år reise flere tusen nordmenn utenlands for å ta sin utdannelse. Men hvordan er det å studere kunst i utlandet? Og hvordan går du frem hvis du ønsker å studere kunst i utlandet?

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.