Ingrid Toogood

Ingrid Toogood
Ingrid Toogood (f. 1976) er en norsk kunstner som bor og arbeider i Stavanger. Hun jobber med flere ulike materialer for å uttrykke seg, men er spesielt engasjert i maleriet.

Toogood er utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo, først ett år ved Institutt for klær- og kostymer, deretter bachelor og master ved institutt for farge ved Kunsthøyskolen i Oslo. Hun har også bakgrunn fra Kunstskolen i Rogaland. Hun har hatt en høy utstillingsaktivitet. Blant annet stilt ut på ISCA gallery, LNM, Kristiansand kunsthall, SOFT galleri, Tromsø kunstforening, Akershus kunstsenter, Hå gamle prestegard, Haugesund billedgalleri, Galleri Gann og Artconnexion i Frankrike. Hun har også deltatt på en rekke gruppeutstillinger.

Episoder

#224

Ingrid Toogood fyller tomrom med sine maleri og installasjoner

Bli med inn i studio til Ingrid Toogood i Tou Atelierhus, Stavanger. Toogood arbeider med ulike type kunst, men er spesielt engasjert i maleriet. Hun er en kunstner som har alt: tverrfagligheten, fargen, lekenheten, alvoret og energien. Selv beskriver hun kunsten sin som melankolsk pop.

Les mer

Prisvinnende kanal om kunst og kunstbransjen © Se alle episodene fra KUNZT for kun 80 kr i måneden eller 800 kr i året. Nå også med eget tilbud til skoler, kunstforeninger og bedrifter.

Flere fordeler