Kunzt

Katinka Goldberg

Katinka Goldberg
Katinka Goldberg (b. 1981, Stockholm) er en svensk/norsk kunstner som bor og arbeider i Oslo. Hun arbeider primært med fotografiet, hvor hun utforsker mellommenneskelige forhold og forbindelser innenfor og mellom ulike former for visuelt uttrykk.

Goldberg er utdannet i Sverige og Frankrike og har en Bachelor i fotografi fra kunstakademiet i Edinburgh. Hennes pågående prosjekt Bristningar (Rupture) er den andre delen av en trilogi som tematisk gjelder forhold, intimitet og avstand. Goldbergs første del av trilogien hennes er Surfacing, en fotobok som ble utgitt 2011 av Journal. Goldberg har stilt ut både i Norge og i utlandet. Blant annet hos Bomuldsfabriken Kunsthall, Henie Onstad Kunstsenter i utstillingen Norwegian Documentary Photography, Trondheim Kunstmuseum, Kongsberg Kunstforening, Red Hook Labs Gallery i New York og Beaconsfield Gallery Vauxhall, for å nevne noen.

Episoder

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Bli abonnement du også

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.