Kunzt

Kirsti Van Hoegee

Kirsti Van Hoegee
Kirsti van Hoegee (f. 1975) er en norsk kunstner bosatt i Bergen.

Hoegee har Bachelor i fotografi og Master i kunst fra Kunsthøgskolen i Bergen. Hun arbeider med flere ulike uttrykk og tema, ofte med fotografiet som utgangspunkt. Hoegee har stilt ut på en rekke plasser, både i Norge og internasjonalt. Henie Onstad Kunstsenter, Haugesund billedgalleri, KRAFT i Bergen og Kunsthuset Kabuso, for å nevne noen. I tidligere kunstprosjekt har Hoegee utforsket insekters atferd og undersøkt hvordan insekter muligens påvirkes av vår stadig mer kunstig belyste jordklode. Hun har også undersøkt menneskets forhold til universet, og hvordan det forholdet har endret seg i takt med fotografiets fremgang og utvikling.

Episoder

#158

Kirsti van Hoegee utfordrer hvordan vi ser universet

Bli med inn i studio til Kirsti van Hoegee. Hun lager kunst som utfordrer hvordan vi ser universet og utforsker hvordan forholdet vårt til universet har endret seg i takt med fotografiets fremgang og utvikling.

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.