Kirsti Van Hoegee

Kirsti Van Hoegee
Kirsti van Hoegee (f. 1975) er en norsk kunstner bosatt i Bergen.

Hoegee har Bachelor i fotografi og Master i kunst fra Kunsthøgskolen i Bergen. Hun arbeider med flere ulike uttrykk og tema, ofte med fotografiet som utgangspunkt. Hoegee har stilt ut på en rekke plasser, både i Norge og internasjonalt. Henie Onstad Kunstsenter, Haugesund billedgalleri, KRAFT i Bergen og Kunsthuset Kabuso, for å nevne noen. I tidligere kunstprosjekt har Hoegee utforsket insekters atferd og undersøkt hvordan insekter muligens påvirkes av vår stadig mer kunstig belyste jordklode. Hun har også undersøkt menneskets forhold til universet, og hvordan det forholdet har endret seg i takt med fotografiets fremgang og utvikling.

Episoder

#158

Kirsti van Hoegee utfordrer hvordan vi ser universet

Kirsti van Hoegee utfordrer hvordan vi ser universet

Bli med inn i studio til Kirsti van Hoegee. Hun lager kunst som utfordrer hvordan vi ser universet og utforsker hvordan forholdet vårt til universet har endret seg i takt med fotografiets fremgang og utvikling.

Les mer

Hele Norges prisvinnende kanal om kunst og kunstbransjen © Se over 200 program om kunst, kunstnere, utstillinger og kunsthistorie på KUNZT for kun 99 kr/måneden eller 990 kr/året. Nå også med eget gunstig tilbud til skoler, kunstforeninger og bedrifter.