Kunzt

Kristine Wathne

Kristine Wathne
Kristine Wathne (f. 1995) er en norsk fotograf og kunstner fra Arendal som bor og arbeider i Oslo.

Wathne er utdannet ved Norsk fotofagskole og Kunstakademiet i Trondheim. Fotokunsten hennes er blitt publisert i en rekke anerkjente magasin og medier, blant annet i Dagbladet, VICE magazine, PYLOT og magasinet Fotografi. Hun har holdt flere utstillinger, blant annet hos Fotografiens Hus, Galleri Cyan og Trondheim Kunstforening. Wathne er inspirert av subkulturer, mennesker og det som i storsamfunnet anses som unormalt og sært. Samtidig inneholder fotografiene til Wathne en sterk realisme, men er ikke nødvendigvis dokumentarfotografi. Hun regisserer og skaper fotografi ved blant annet bygge opp kulisser, komponere og tenke på klær og annet som bidrar til å skape en unik stemning eller uttrykk i fotografiet.

Episoder

#181

Fotografiets makt over kunst og kultur

Hvordan påvirker fotografiet vår kunst og kultur? Og i en tid hvor alle kan ta bilder av alt og alle hele tiden, hva er fremtiden for fotografiet?

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.