Lars Morell

Lars Morell
Lars Morell (f. 1980, Kristiansand) er en norsk kunstner som bor i Oslo og har atelier i Sandvika, Bærum.

Morell er utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo og Nordland Kunst- og Filmfagskole. De siste årene har han arbeidet med en serie "Skyggelerret", hvor han har vært opptatt av hva som er synlig og hva som er usynlig, og ikke minst, hvordan noe kan fremstå som noe annet enn hva det egentlig er. Morell har deltatt på en rekke utstillinger både nasjonalt og internasjonalt; QB Gallery og Blomqvist Kunsthandel, Cinnamon i Rotterdam, BGE Contemporary, Galleri Brandstrup, Kant i København, Museum of Contemporary Art i Antwerp, Palais de Tokyo i Paris, Kunstnerforbundet og Nationalmuseum i Berlin for å nevne noen. Verkene hans er også i en rekke private og offentlige kunstsamlinger som blant annet Malmö Kunstmuseum, Statoil og Sørlandet Kunstmuseum.

Episoder

#189

Lars Morell lager "skyggekunst"

Bli med inn i studio til kunstner Lars Morell i Sandvika, Bærum, hvor han undersøker skyggens form i en serie heftige malerier og skulpturer.

Les mer

Hele Norges prisvinnende kanal om kunst og kunstbransjen © Se over 200 program om kunst, kunstnere, utstillinger og kunsthistorie på KUNZT for kun 99 kr/måneden eller 990 kr/året. Nå også med eget gunstig tilbud til skoler, kunstforeninger og bedrifter.