Kunzt

Pelle Brage

Pelle Brage
Brage (f. 1978) er en dansk billedkunstner som bor og arbeider i København og Høvåg utenfor Kristiansand. Han jobber som regel prosjektbasert, hvor målet er å skape rom for disuksjon, refleksjon, undring og endring.

Noen av temaene han har arbeidet med er byplanlegging, stedsidentitet, og bærekraft. Det gjør han ved å lage installasjoner, tegninger, skulpturer og annet, og ved å samarbeide med andre. Ofte med lokale institusjoner og med andre kunstnere. Han jobber også med egenreklame og utsmykninger. Brage har en mastergrad fra Kunstakademiet i København. Hans arbeid bruker ofte det offentlige rom for å understreke sosialt potensial. Det er praktisk, pragmatisk, håpefullt og lekent, og streber etter å inkludere og gjøre reelle endringer. Brages arbeid, som består av mer enn 50 ulike prosjekter, har blitt vist / fremført / foregår over hele verden.

Episoder

#243

Pelle Brage & Co turnerer med sitt oppblåsbare museum

Bli med inn i Pelle Brage sitt oppblåsbare museum som han skaper i samarbeid med kunstner-kollegaer og familien. Gjennom det praktiske, pragmatiske, håpefulle og lekne streber Brage & Co etter å inkludere og gjøre reelle endringer i verden.

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.