Pelle Brage

Pelle Brage
Brage (f. 1978) er en dansk billedkunstner som bor og arbeider i København og Høvåg utenfor Kristiansand. Han jobber som regel prosjektbasert, hvor målet er å skape rom for disuksjon, refleksjon, undring og endring.

Noen av temaene han har arbeidet med er byplanlegging, stedsidentitet, og bærekraft. Det gjør han ved å lage installasjoner, tegninger, skulpturer og annet, og ved å samarbeide med andre. Ofte med lokale institusjoner og med andre kunstnere. Han jobber også med egenreklame og utsmykninger. Brage har en mastergrad fra Kunstakademiet i København. Hans arbeid bruker ofte det offentlige rom for å understreke sosialt potensial. Det er praktisk, pragmatisk, håpefullt og lekent, og streber etter å inkludere og gjøre reelle endringer. Brages arbeid, som består av mer enn 50 ulike prosjekter, har blitt vist / fremført / foregår over hele verden.

Episoder

#243

Pelle Brage & Co turnerer med sitt oppblåsbare museum

Bli med inn i Pelle Brage sitt oppblåsbare museum som han skaper i samarbeid med kunstner-kollegaer og familien. Gjennom det praktiske, pragmatiske, håpefulle og lekne streber Brage & Co etter å inkludere og gjøre reelle endringer i verden.

Les mer

Hele Norges prisvinnende kanal om kunst og kunstbransjen © Se over 200 program om kunst, kunstnere, utstillinger og kunsthistorie på KUNZT for kun 99 kr/måneden eller 990 kr/året. Nå også med eget gunstig tilbud til skoler, kunstforeninger og bedrifter.