Kunzt

Petter Wang

Petter Wang
Petter Wang (f.1994, Fredrikstad) er en norsk maler som bor og arbeider i Oslo.

Wang gikk i 2015/16 på Einar Granum kunstfagskole i Oslo. Den unge nyetablerte kunstneren har på kort tid produsert mye kunst og holdt flere utstillinger. Reisen hans startet med konseptet Guilty Plesure i 2019, med oppfølgeren Guilty Plesure 2020. Wang produserer showene sammen med klesmerket Chamber, ved designer Rafael Dunbar. Konseptet er en feiring av kunst, kultur, mote og det gode liv, derav pleasure. Felles for alle involverte er at de er livsnytere som dyrker estetisk sans.

Episoder

#201

Petter Wang er som et frisk pust i norsk kunstliv

Bli med til et nedlagt industribygg i Oslo, hvor kunstner Petter Wang har samlet en rekke kunstnere for showkonseptet Guilty Pleasure, en feiring av kunst, kultur, mote og det gode liv, derav Pleasure. Felles for alle involverte er at de er livsnytere som dyrker estetisk sans. Wang produserer showet sammen med klesmerket Chamber, ved designer Rafael Dunbar.

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.