Petter Wang

Petter Wang
Petter Wang (f.1994, Fredrikstad) er en norsk maler som bor og arbeider i Oslo.

Wang gikk i 2015/16 på Einar Granum kunstfagskole i Oslo. Den unge nyetablerte kunstneren har på kort tid produsert mye kunst og holdt flere utstillinger. Reisen hans startet med konseptet Guilty Plesure i 2019, med oppfølgeren Guilty Plesure 2020. Wang produserer showene sammen med klesmerket Chamber, ved designer Rafael Dunbar. Konseptet er en feiring av kunst, kultur, mote og det gode liv, derav pleasure. Felles for alle involverte er at de er livsnytere som dyrker estetisk sans.

Episoder

#201

Petter Wang er som et frisk pust i norsk kunstliv

Bli med til et nedlagt industribygg i Oslo, hvor kunstner Petter Wang har samlet en rekke kunstnere for showkonseptet Guilty Pleasure, en feiring av kunst, kultur, mote og det gode liv, derav Pleasure. Felles for alle involverte er at de er livsnytere som dyrker estetisk sans. Wang produserer showet sammen med klesmerket Chamber, ved designer Rafael Dunbar.

Les mer

Hele Norges prisvinnende kanal om kunst og kunstbransjen © Se over 200 program om kunst, kunstnere, utstillinger og kunsthistorie på KUNZT for kun 99 kr/måneden eller 990 kr/året. Nå også med eget gunstig tilbud til skoler, kunstforeninger og bedrifter.