Simone Hooymans

Simone Hooymans
Simone Hooymans (f. 1974, Nederland) er en nederlandsk kunstner som bor og arbeider i det internasjonale kunstnerhuset Messen i Ålvik. Hun arbeider med eksperimentell animasjon ved hjelp av håndlagde blekk-og fargetegninger som hun kombinerer med datateknologi.

Hooymans er utdannet ved Kunstakademiet for billedkunst i Arnhem og Breda i Nederland. Hun har samarbeidet med flere norske musikere, og har deltatt ved en rekke internasjonale gruppeutstillinger og filmfestivaler. I Norge har arbeidene hennes blant annet blitt vist ved Høstutstillingen, Vestlandsutstillingen, Haugesund Kunstforening og kortfilmfestivalen i Grimstad, for nevne noen.

Episoder

#180

Simone Hooymans lager animasjon i verdensklasse hos Kunstgarasjen i Bergen

Simone Hooymans lager animasjon i verdensklasse hos Kunstgarasjen i Bergen

Bli med inn i utstillingen til Simone Hooymans hos Kunstgarasjen i Bergen, hvor hun har laget animasjon i verdensklasse.

Les mer

Hele Norges prisvinnende kanal om kunst og kunstbransjen © Se over 200 program om kunst, kunstnere, utstillinger og kunsthistorie på KUNZT for kun 99 kr/måneden eller 990 kr/året. Nå også med eget gunstig tilbud til skoler, kunstforeninger og bedrifter.