Kunzt

Tone Berg Størseth

Tone Berg Størseth
Tone Berg Størseth (f.1985) er en norsk billedkunstner som arbeider hovedsakelig med tegning, men tidvis også skulptur, installasjon og tekst.

Innenfor strenge, selvpålagte rammer har hun latt arbeidene utvikle seg som en organisk prosess, og i kontrast til strengheten i arbeidsformen har et poetisk resultat trådt frem. Verkene kan leses som abstrakte portretter der arbeidsprosessen har fungert som en plattform for historiefortelling.

Størseth er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo og China Art Academy, og har de siste årene gjort prosjekter ved blant annet 0047, Sørlandsutstillingen, One Night Only, Galleri KHM og Holodeck. Hun er også en del av kunstnerkollektivet Oi Brenda.

I tillegg til egen praksis og undervisning driver hun det kunstnerdrevne visningsstedet, She Will Studio, sammen med Maren Dagny Juell og Liv Tandrevold Eriksen.

Episoder

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Bli abonnement du også

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.