Kunzt

Tone Herlung Høien

Tone Herlung Høien
Tone Herlung Høien er en norsk kunstner som bor og arbeider i Ås, like utenfor Oslo. Høien arbeider med maleriet og drives av et indre behov for å skape kunst og uttrykke seg gjennom det visuelle.

Høien er utdannet ved Høgskolen i Akershus og har en grad i Praktisk Pedagogikk ved Det Tverrfaglige Kunstinstitutt. Hun har stilt ut i en rekke fellesutstillinger og holdt noen seperatutstillinger. Blant annet hos Biennalen NFUK 2020, Galleri D6, Ås kunstforening, Rådhusgalleriet Oslo og ved Det Tverrfaglige Kunstinstitutt. Høien er medlem av foreningen NFUK Norsk Forening for Uavhengige Kunstnere.

Episoder

#211

Samarbeid

Norsk Forening for Uavhengige Kunstnere hjelper dem uten formell kunstutdannelse

Du vet at du vil jobbe med kunst, skape og være kreativ, men du kommer ikke inn på kunstakademiet. Hva gjør du da?

I samarbeid med Norsk Forening for Uavhengige kunstnere (NFUK) møter vi to kunstnere, Tobbe Malm og Tone Herlung Høien, som har satset på å bli kunstnere, uten formell høyere utdannelse innen kunst. Vi møter også nestleder i NFUK og leder av stipendkomiteen, Maya Lawson-Laane, for å høre om hva foreningen ønsker å gjøre for sine medlemmer og hvordan de arbeider.

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.