Bergen Kunsthall

Bergen Kunsthall
Bergen Kunsthall er et senter for samtidskunst som presenterer utstillinger og arrangementer av internasjonale kunstnere. I tillegg har de et bredt formidlingstilbud og en rekke debatter som er åpne for alle. Institusjonen ble etablert som Bergens kunstforening i 1838 og har siden 1935 holdt til i arkitekt Ole Landmarks funksjonalistiske bygning, med utstillingsrom, Landmark kafé og bokbutikk. Landmark er under Bergen Kunsthall, hvor det holdes live-arrangementer som inkluderer konserter og klubbkvelder i helgene.

Episoder

#104

Ruben Eikebø maler på speil for Masterutstillingen 2018 hos Bergen Kunsthall

Møt Ruben Eikebø, en av 28 avgangsstudenter som stiller ut på årets Masterutstilling hos Bergen Kunsthall. Nå venter arbeidslivet...

Les mer

#92

En helt unik kunstauksjon, Post Capitalistic Auction hos Bergen Kunsthall

Møt Jingyi Wang som står bak konseptet Post Capitalistic Auction, en ekte kunstauksjon, men hvor kunsten som auksjoneres bort kan kjøpes med annet enn penger. Auksjonen ble holdt hos Bergen Kunsthall.

Les mer

Prisvinnende kanal om kunst og kunstbransjen © Se alle episodene fra KUNZT for kun 80 kr i måneden eller 800 kr i året. Nå også med eget tilbud til skoler, kunstforeninger og bedrifter.

Flere fordeler