Kunzt

BGE Contemporary

BGE Contemporary
BGE Contemporary Art ble etablert våren 2014 av Stavanger-basert gründer og eiendomsutvikler, Eli Ertvaag, sammen med Kim Brandstrup og Marit Gillespie, som også er eiere av Galleri Brandstrup i Oslo. Opprinnelig fokuserte galleriet i stor grad på bestillings- og stedsspesifikke kunstverk, i tillegg til å vise sporadiske utstillinger av kunstnere på galleriet på Tollboden i Stavanger. I november 2017 åpnet BGE Contemporary Art dørene til deres nybygde gallerirom i Stavanger sentrum. Det nye gallerirommet er på over 600 kvadratmeter, fordelt på to etasjer, og ble designet av arkitekt Hans-Olav Hansen i RAMP arkitekter. De nye lokalene ansees for å være et unikt tillegg til regionens kunstscene. BGE Contemporary Art representerer en høyt profilert gruppe kunstnere på prosjekt-til-prosjektbasis. Deres representerte kunstnere er valgt med overbevisning, som anerkjente internasjonale og skandinaviske kunstnere, så vel som yngre kommende kunstnere, basert på deres visuelle og konseptuelle uttrykk. Galleriet viser månedlige utstillinger, i tillegg til PrintLab, kun dedikert til eksklusive trykk, samt har en utendørs skulpturpark og bokhandel.

Episoder

#225

BGE Contemporary i Stavanger er et av Norges mest ambisiøse kunstgallerier

Hos BGE Contemporary er alt av plantegninger, utgravinger og mål skreddersydd for at kunst skal komme best frem til oss som publikum. Bli med inn i et av Norges fineste og beste gallerier for samtidskunst, som Stavanger-basert gründer og eiendomsutvikler, Eli Ertvaag, eier og driver sammen med Kim Brandstrup og Marit Gillespie, som også er eiere av Galleri Brandstrup i Oslo.

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.