Kunzt

Det oppblåsbare museum

Det oppblåsbare museum
I byen, ved butikken, i skogen eller ved vannet - der hvor det er folk om sommeren - vil det mobile museum ta med kunst ut til folk og skape en ramme hvor ny kunst kan oppstå i samarbeid med folk og de steder som besøkes. Det oppblåsbare museum retter seg særlig mot folk som ikke selv normalt oppsøker museer, og har som ambisjon å inspirere folk til å tørre å gjøre ting annerledes og på deres egen måte. Hva vil folk møte? Ved første øyekast en stor klassisk bygning, riktignok bløtt i sine former men med vinduer, tak og en stor fornem port med søyler. Publikum kan gå inn i museet, på oppdagelse. Medvirkende: JAM (Pelle Brage og Julia Bruun), museumshold: Trond Nicolas Perry, Reidun Mork, Filip Ring, Julia Rosa Bruun og Pelle Brage

Episoder

#243

Pelle Brage & Co turnerer med sitt oppblåsbare museum

Bli med inn i Pelle Brage sitt oppblåsbare museum som han skaper i samarbeid med kunstner-kollegaer og familien. Gjennom det praktiske, pragmatiske, håpefulle og lekne streber Brage & Co etter å inkludere og gjøre reelle endringer i verden.

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.