Det oppblåsbare museum

Det oppblåsbare museum
I byen, ved butikken, i skogen eller ved vannet - der hvor det er folk om sommeren - vil det mobile museum ta med kunst ut til folk og skape en ramme hvor ny kunst kan oppstå i samarbeid med folk og de steder som besøkes. Det oppblåsbare museum retter seg særlig mot folk som ikke selv normalt oppsøker museer, og har som ambisjon å inspirere folk til å tørre å gjøre ting annerledes og på deres egen måte. Hva vil folk møte? Ved første øyekast en stor klassisk bygning, riktignok bløtt i sine former men med vinduer, tak og en stor fornem port med søyler. Publikum kan gå inn i museet, på oppdagelse. Medvirkende: JAM (Pelle Brage og Julia Bruun), museumshold: Trond Nicolas Perry, Reidun Mork, Filip Ring, Julia Rosa Bruun og Pelle Brage

Episoder

#243

Pelle Brage & Co turnerer med sitt oppblåsbare museum

Bli med inn i Pelle Brage sitt oppblåsbare museum som han skaper i samarbeid med kunstner-kollegaer og familien. Gjennom det praktiske, pragmatiske, håpefulle og lekne streber Brage & Co etter å inkludere og gjøre reelle endringer i verden.

Les mer

Hele Norges prisvinnende kanal om kunst og kunstbransjen © Se over 200 program om kunst, kunstnere, utstillinger og kunsthistorie på KUNZT for kun 99 kr/måneden eller 990 kr/året. Nå også med eget gunstig tilbud til skoler, kunstforeninger og bedrifter.