Galleri Fine Art

Galleri Fine Art
Galleri Fineart ligger på Tjuvholmen i Oslo og er Norges største galleri. Galleriet er stort i størrelse, med hele 2 000 m2 fordelt på to etasjer og fire utstillingsrom, samt restaurant Arts som tilhører galleriet. Fine Art selger grafikk, foto, originalarbeider i olje og akryl, tegninger, kunsthåndverk, designartikler, skulpturer, smykker og bøker. Galleriet formidler og selger verk fra over 1000 kunstnere i inn- og utland, de har stadig skiftende utstillinger og større separatutstillinger i løpet av året. De tilbyr også innramming.

Episoder

#215

Slik tjener de penger på kunst

Det selges mye kunst i Norge og nordmenn er et kunst- og kulturinteressert folk. Men hvor og fra hvem kjøpes kunsten? Få topp ti-listen på de som selger mest kunst i Norge og bli med til tre av aktørene på listen.

Les mer

Hele Norges prisvinnende kanal om kunst og kunstbransjen © Se over 200 program om kunst, kunstnere, utstillinger og kunsthistorie på KUNZT for kun 99 kr/måneden eller 990 kr/året. Nå også med eget gunstig tilbud til skoler, kunstforeninger og bedrifter.