Gyssestad gård

Gyssestad gård
Bærum kommune ønsker å styrke grunnlaget for skapende og utøvende kunst, og videreutvikle et levende kunst- og kulturmiljø for utøvende kunstnere i kommunen. Kommunen har derfor atelierer til utleie til aktive billedkunstnere, kunsthåndverkere, brukskunstnere og relaterte kreative næringer på Gyssestad gård i Sandviksveien. Tunet etter Gyssestad gård troner vakkert over E18 på en høyde mellom Slependen og Sandvika. Gyssestad var en staselig gård, opprinnelig fra ca. 1870-tallet. Hovedbygning er på netto ca. 850 kvm. Det er tilsammen 23 atelier over to etasjer, varierende fra ca. 11 kvm til ca. 30 kvm. Hver etasje har spise-/møterom med kjøkkenfasiliteter. I tillegg er det felles møterom i underetasjen.

Episoder

#210

Oppdag kinetisk kunst med Glen Farley og Bente Sommerfeldt-Colberg

Hørt om kinetisk kunst før? Bli med til Gyssestad gård i Sandvika, hvor kunstner Glen Farley og Bente Sommerfeldt-Colberg viser oss et utvalg av kinetisk kunst. Hva er det? Hva er spesielt med kinetisk kunst? Og hvordan oppstod denne kunstformen?

Les mer

Prisvinnende TV-program om kunst og kunstbransjen. Se alle episodene fra KUNZT for kun 80 kr i måneden eller 800 kr i året. Nå også med eget tilbud til skoler, kunstforeninger og bedrifter.

Flere fordeler