KHÅK Kunsthall

KHÅK Kunsthall
KHÅK Kunsthall er en samlokalisering av Stiftelsen Kjell Holms kunstsamling og Ålesund Kunstforening. Samlokaliseringen har fått navnet KHÅK Kunsthall; KH viser til Stiftelsen Kjell Holms kunstsamling og ÅK til Ålesund Kunstforening. Det er Ålesund Kunstforening som står for den daglige driften av kunsthallen. Ålesund Kunstforening ble grunnlagt i 1906, og er en av landets eldste kunstforeninger. KHÅK viser skiftende utstillinger med fokus på samtidskunst og har 8-10 utstillinger i året. I tillegg formidler de original grafikk fra et stort antall kunstnere.

Episoder

#165

Et "mekka" for kunstnere? Ålesund kunstscene 4/4

Et "mekka" for kunstnere? Ålesund kunstscene 4/4

Fjerde og siste episode hvor vi blir kjent med Ålesund sin kunstscene. Vi møter blant annet kunstner Rune Furelid som er tidligere Odd Nerdrum-elev, og som har gjort suksess med eget kunstgalleri midt i Ålesund sentrum. Episode 4/4.

Les mer

Hele Norges prisvinnende kanal om kunst og kunstbransjen © Se over 200 program om kunst, kunstnere, utstillinger og kunsthistorie på KUNZT for kun 99 kr/måneden eller 990 kr/året. Nå også med eget gunstig tilbud til skoler, kunstforeninger og bedrifter.