Kunzt

Nordic Light Festival of Photography

Nordic Light Festival of Photography
Nordic Light International Festival of Photography (eller bare Nordic Light) er en internasjonal fotofestival som arrangeres årlig i byen Kristiansund, Norge. Festivalen ble etablert i 2006, og har vokst til å bli en av de viktigste fotofestivalene i Europa. Festivalen tiltrekker seg kjente fotografer fra hele verden, som Martin Parr, James Nachtwey og Bruce Gilden. Den største festivalen var den i 2011, med over 50 utstillinger og gjester som Gered Mankowitz og Lucien Clergue.

Episoder

#253

Mannen under lupen i utstilling hos Nordic Light Festival of Photography

Med utstillingen A Female Gaze under Nordic Light Festival of Photography 2021 utforsker en gruppe kvinnelige fotografer begreper om maskulinitet, det mannlige og det feminine perspektivet. Utstillingen berører også temaer som identitet, begjær, intimitet, kjønnsroller og familie. Det sentrale spørsmålet dreier seg om eksistensen av et spesifikt kvinnelig blikk. Finnes det i det hele tatt? I så fall, hva innebærer det? Hva former og påvirker det, kulturelt, personlig og sosialt?

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.