Kunzt

Oseana kunst- og kultursenter

Oseana kunst- og kultursenter
Oseana er et kunst- og kultursenter i Os. Senteret ble først påtenkt i 2007 som et kunstmuseum for Per Griegs kunstsamling, men gjennom et samarbeid med Os kommune ble det oppført som et multifunksjonelt kulturhus på 5800 kvadratmeter. Bygningen, som er tegnet av Andreas Grieg, har en fasade mot Bjørnefjorden som er kledd med 463 kvadratmeter solceller, noe som ved oppføringen gjorde den til Norges største solcelleinstallasjon.

Episoder

#255

Samarbeid

Hva er norsk kunst- og kulturliv uten private bidragsytere?

JA til mer kunst til folket. Men for å snakke om mer kunst til folket må vi også snakke om hvem som skal ta regningen. Norge har verdens beste offentlige ordninger for kunst og kultur, men hva hadde norsk kunst- og kulturliv vært uten private bidragsytere?

#131

Tom Kosmo tar landskapsmaleriet til et nytt nivå

Bli med til Tom Kosmo sin utstilling "Wilderless" hos Oseana Kunst- og kultursenter på Os utenfor Bergen. Her tar han landskapsmaleriet til et nytt nivå.

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.