Kunzt

Shoot Gallery

Shoot Gallery
Shoot Gallery er det første private galleriet i Oslo dedikert til kunstfoto og ble åpnet i 2013. Shoot Gallery viser frem moderne kunstfoto både fra nye og etablerte internasjonale og norske kunstnere. Galleriets ambisjon er å presentere det beste av norsk kunstfoto i kombinasjon med internasjonale kunstnere, med kuraterte utstillinger i galleriet, samt et rikt utvalg av fotografier i markedsseksjonen. Helene Gulaker Hansen åpent galleriet i oktober 2013 med en separatutstilling av den norske fotografen Sølve Sundsbø. Hansen har vært aktiv på det internasjonale fotomarkedet i årevis, både som fotograf selv og som rådgiver og kjøper på vegne av klienter. Hun deltar på internasjonale kunstmesser og har et bredt internasjonalt nettverk i hele bransjen som samarbeider med anerkjente gallerier.

Episoder

#223

Shoot Gallery og Pernille Sandberg utfordrer norsk ruspolitikk i samarbeid med Straff skader-kampanjen

Enten du sitter i sofaen eller står i polkøen, du skal nå få bli med inn i en utstilling så sterk at selv helseminister Bent Høie skulle ta seg fri fra pandemien for å offisielt åpne den. Nå har utstillingsåpning vært utsatt på grunn av ny nedstenging i Oslo, men heldigvis er Kunzt døgnåpent 365 dager i året. Det du ser er et samarbeid mellom Straff Skader-kampanjen, Foreningen Tryggere Ruspolitikk, Ferd, fotograf Pernille Sandberg og Shoot Gallery, om bruk av rusmidler og hvordan ruspolitikken bør flyttes fra justis til helsedepartementet.

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.