Kunzt

The Art Collective Oslo

The Art Collective Oslo
The Art Collective ble stiftet i 2019 og drives av to kunstinteresserte venninner, Nora og Julie. De inspirerer, veileder og tilrettelegger for at flere kan oppleve den positive effekten av kreativitet. Gjennom tegne- og malekurs, sosiale arrangementer og kunstpakker ønsker de å gjøre kunstverden mer tilgjengelig for alle. I en hektisk jobbhverdag lengtet Julie etter et sted å slappe av, være kreativ og utvikle seg. Hun tenkte tilbake på malerskolen i Madrid og søkte etter lignende steder å male og tegne i Oslo, men kom til kort. Med Nora allerede i kunstverden begynte de å snakke om gleden av å være kreativ og styrken av et felleskap. Begge så potensiale for et sosialt og lett tilgjengelig sted med fokus på kreativ utvikling og hygge. Sammen bestemte de seg for å skape et slikt sted, og selskapet ble stiftet i februar 2019. I løpet våren la de grunnlaget for et godt samarbeid og begynte å planlegge arrangementer og kurs som de selv kunne tenke seg å delta på. The A.C. åpnet dørene i august 2019 og Julie sluttet som konsulent samme uke som de holdt sitt første arrangement. Sammen utgjør Nora og Julie (i all ydmykhet) den perfekte balansen i et team. Ved å kombinere business med en lidenskap for kunst senker de terskelen til kunstverden.

Episoder

#182

Den store maleduellen hos The Art Collective

Silje Sigurdsen og Ingeborg Løvlie ser mye kunst - hver dag. Men hva skjer når de selv skal prøve å male? Bli med til The Art Collective i Oslo, hvor Silje og Ingeborg blir utfordret i en stor maleduell. Se episoden for å finne ut hvem som vinner...

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.