Kunzt

Tou Scene

Tou Scene
Tou Scene er en kunst, kunnskaps- og ressursarena, og en av landets største uavhengige kulturinstitusjoner. De har et bredt spekter av aktiviteter gjennom året med over 450 ulike arrangementer. Deres lokaler på over 12.000 kvadratmeter består av flere scener og produksjonsrom, hvor flere visuelle kunstnere, musikere, filmskapere og organisasjoner har sin produksjon og virke på huset. De tilrettelegger for hele spekteret av produksjon, bransjeutvikling og samhandling mellom fagmiljøene. Arbeidet rettes mot profesjonelle utøvere innenfor det frie feltet, og bidrar også til å utvikle utøvere i etableringsfasen. Tou presenterer et bredt egenkuratert program innenfor et mangfold av kunstformer, som har satt dem på kartet som en av Norges mest fremtidsrettede og dynamiske kulturarenaer.

Episoder

#226

Christopher Jonassen fotograferer det hverdagslige på nye og uventede måter

Bli med inn i studio til Christopher Jonassen på Tou Scene i Stavanger. Jonassen er opptatt av å vise enkle, hverdagslige fenomener på nye og uventede måter. Enten det er et blikk på fellesferien eller nærbilder av stekepanner, resultatet til Jonassen er et følsomt, men samtidig skjerpet uttrykk.

#224

Ingrid Toogood eksperimenterer med kulisser og romfølelse i kunsten sin

Bli med inn i studio til Ingrid Toogood i Tou Atelierhus, Stavanger. Toogood arbeider med ulike type kunst, men er spesielt engasjert i maleriet. Hun er en kunstner som har alt: tverrfagligheten, fargen, lekenheten, alvoret og energien. Selv beskriver hun kunsten sin som melankolsk pop.

Hvis du virkelig vil bli god på kunst - Prøv 30 dager gratis

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Eksklusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.