Tou Scene

Tou Scene
Tou Scene er en kunst, kunnskaps- og ressursarena, og en av landets største uavhengige kulturinstitusjoner. De har et bredt spekter av aktiviteter gjennom året med over 450 ulike arrangementer. Deres lokaler på over 12.000 kvadratmeter består av flere scener og produksjonsrom, hvor flere visuelle kunstnere, musikere, filmskapere og organisasjoner har sin produksjon og virke på huset. De tilrettelegger for hele spekteret av produksjon, bransjeutvikling og samhandling mellom fagmiljøene. Arbeidet rettes mot profesjonelle utøvere innenfor det frie feltet, og bidrar også til å utvikle utøvere i etableringsfasen. Tou presenterer et bredt egenkuratert program innenfor et mangfold av kunstformer, som har satt dem på kartet som en av Norges mest fremtidsrettede og dynamiske kulturarenaer.

Episoder

#226

Christopher Jonassen fotograferer det hverdagslige på nye og uventede måter

Bli med inn i studio til Christopher Jonassen på Tou Scene i Stavanger. Jonassen er opptatt av å vise enkle, hverdagslige fenomener på nye og uventede måter. Enten det er et blikk på fellesferien eller nærbilder av stekepanner, resultatet til Jonassen er et følsomt, men samtidig skjerpet uttrykk.

Les mer

Hele Norges prisvinnende kanal om kunst og kunstbransjen © Se over 200 program om kunst, kunstnere, utstillinger og kunsthistorie på KUNZT for kun 99 kr/måneden eller 990 kr/året. Nå også med eget gunstig tilbud til skoler, kunstforeninger og bedrifter.