Kunzt

#322

Samarbeid

Slik tar du best mulig vare på kunsten din

22.02.2024

Noe av det viktigste vi kan gjøre for å ivareta kunsten, samtidig som kunsten kommer best mulig frem, er å gi den en god og holdbar innramming. Derfor er det en stor glede og ære å få samarbeide med to av Norges ledende på innramming, Galleri Nord i Tromsø og J2 Innramming i Oslo (Norgesmester 2023). Sistnevnte tilbyr også gjenbruk av rammer til en god pris.

Alle som abonnerer på Kunzt.no får 20% rabatt på innramming hos våre samarbeidspartnere. Oversikt over kodeord og flere spennende, faglig relevante abofordeler under "Min side". Du må være registrert som abonnement og innlogget.

Bli med inn se hvordan innramming lages, få tips til hva du bør tenke over før du investerer i kunsten din, og hør om den nye satsningen til J2 på gjenbruk av rammer, Gjenny Frames.

Ikke abonnent? Prøv Kunzt 30 dager gratis her, og få ubegrenset tilgang til over 300 kunstprogram + flere gode fordeler ✔️

Musikk fra Epidemic Sound.

Utstillinger
Steder

Blir du abonnent får du:

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Ekslusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.