S12 Galleri og verksted

S12 Galleri og verksted
S12 ble åpnet 16. mai 2007 som et kunstnerdrevet utstillingssted og fellesverksted for glass, midt i hjertet av Bergen. S12 sitt utstillingsprogram fremmer kunst og design av både etablerte og nyutdannede kunstnere. Verkstedet er utstyrt med fasiliteter for blåsing, støping, modell og formlaging, samt for sliping, polering og sandblåsing. Kunstnere er velkomne til å leie seg inn i verkstedet, med god rabatt til unge nyutdannede kunstnere. S12 har et eget gjestekunstnerprogram og tilbyr kurs for både profesjonelle, amatører og barn.

Episoder

#170

Heit glasskunst hos S12 Galleri og verksted i Bergen

Heit glasskunst hos S12 Galleri og verksted i Bergen

Bli med til S12 Galleri og verksted i Bergen, hvor vi lærer om glass som materiale, glass i kunsthistorien og om hvordan glass blir brukt i samtidskunsten.

Les mer

#38

Fra knust til kunst med franske Baptiste Debombourg hos S12 Galleri og verksted

Franske Baptiste Debombourg har tatt fullstendig over S12 Galleri og verksted i Bergen. Vi ble med på montering av utstillingen "Raging Dreams".

Les mer

Prisvinnende TV-program om kunst og kunstbransjen. Se alle episodene fra KUNZT for kun 80 kr i måneden eller 800 kr i året. Nå også med eget tilbud til skoler, kunstforeninger og bedrifter.

Flere fordeler