Kunzt

#170

Heit glasskunst hos S12 Galleri og verksted i Bergen

23.10.2019

Bli med til S12 Galleri og verksted i Bergen, hvor vi lærer om glass som materiale, glass i kunsthistorien og om hvordan glass blir brukt i samtidskunsten.

Ikke abonnent? Prøv Kunzt 30 dager gratis her, og få ubegrenset tilgang til over 300 kunstprogram + flere gode fordeler ✔️

Episoden er produsert, formidlet og distribuert med støtte fra Grieg Foundation. Musikk fra FUGUE og Youtube Audio Library.

Kunsttyper
Utstillinger
Steder

Blir du abonnent får du:

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Ekslusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.

Lignende episoder

#233

Slik kan du leve av kunsten din

Etter å ha intervjuet over 250 kunstnere de siste fire årene begynner jeg å få en god forståelse for hva jobben som profesjonell kunstner faktisk krever. Her får du tre solide råd for hvordan du kan leve av kunsten din. Dette er råd som jeg selv har testet i min virksomhet som kunsthistoriker, frilans kunstformidler og kunstjournalist, og som jeg har positiv erfaring med.

#152

Camilla Prytz er en av Norges største og mest kjente smykkekunstner

Bli med inn i studio til Camilla Prytz, en av Norges største og mest kjente smykkekunstner. Hun jobber i dag med glass, emaljeskåler og lanserer ny smykkekolleksjon med La Staa, en av Norges største gatekunstnere.