Kunzt

#106

Det drøyeste kunstverkene vi har sett. AFK korsfestet Sylvia Listhaug

Det drøyeste kunstverkene vi har sett. AFK korsfestet Sylvia Listhaug

20.05.2018

Møt AFK, gatekunstneren som korsfestet tidligere justisminister Sylvi Listhaug i verket "Making A Martyr".

Det er kanskje det mest ekstreme kunstverket vi har sett i år. Hva syntes du? Dette er også et av årets mest omdiskuterte kunstverk i Norge. Ps. vi representerer ikke kunstnerens meninger.

Musikk fra Dyallas.

Kunstnere
Kunsttyper
Steder

Blir du abonnent får du:

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Ekslusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.

Lignende episoder

#254

Norges første urbane kunstauksjon hos Blomqvist Kunsthandel

Gatekunst - en kunstnerisk retning hovedsakelig ment til å kritisere det etablerte. Forbeholdt de tøffeste av "de tøffe" og som våget å spraye og spre et budskap så sterkt og politisk, at de kommersielle kunstmarkedene ikke ønsket å satse på dem. Det ble gjerne ansett som for kritisk og for politisk. Det ville rett og slett ikke selge. Alt dette skulle med tiden forandre seg.

Bli med til Blomqvist Kunsthandel i Oslo, hvor de sammen med Kunstveggen arrangerer Norges første urbane kunstauksjon 10-22 november 2021.

#236

Samarbeid

Eikund møbelprodusent skaper unik brukskunst med Martin Whatson

Bli med inn i studio til Martin Whatson, hvor han sammen med Eikund møbelprodusent skaper unik brukskunst. Hva tenker Whatson og Eikund om skillet mellom kunst og brukskunst? Hvorfor jobber de sammen? Og tror de at vi vil se mer av denne typen sammensmeltninger i fremtiden?

#233

Slik kan du leve av kunsten din

Etter å ha intervjuet over 250 kunstnere de siste fire årene begynner jeg å få en god forståelse for hva jobben som profesjonell kunstner faktisk krever. Her får du tre solide råd for hvordan du kan leve av kunsten din. Dette er råd som jeg selv har testet i min virksomhet som kunsthistoriker, frilans kunstformidler og kunstjournalist, og som jeg har positiv erfaring med.

#78

Cameron MacLeod lager verksted hvor kunstnere kan leie plass og utstyr

Møt Cameron MacLeod, mannen bak verk som "Curatron", "Graffiti Drone" og "The Sex Generator". I tillegg til å være svært opptatt av kunst og teknologi bygger han også et verksted hvor kunstnere kan leie plass og utstyr når de trenger det fremfor å kjøpe dyrt utstyr selv.

#27

Dolk åpner ny utstilling hos Galleri Brandstrup

Bli med inn i utstillingen til en av Norges største og mest anerkjente kunstnere, den tidligere gatekunstner Dolk. Han åpner utstillingen "Feint" hos Galleri Brandstrup på Tjuvholmen i Oslo.