Kunzt

#32

Jiska Huizing​ om lydkunst hos Lydgalleriet i Bergen

Jiska Huizing​ om lydkunst hos Lydgalleriet i Bergen

25.05.2017

Bli med inn på Lydgalleriet​ i Bergen, hvor Jiska Huizing​ gir en innføring i hva lydkunst er for noe. I bakgrunnen hører du lydkunsten til Tine Surel Lange​.

Musikk fra Dyalla Swain og Youtube Audio Library.

Kunstnere
Kunsttyper
Utstillinger
Steder

Blir du abonnent får du:

Over 300 kunstprogram. Rabatt på kunst og kunstinnramming. Rabatt på tegne- og maleutstyr. Ekslusive kunstarrangement. Nyhetsbrev. Pluss flere fordeler. Ingen bindingstid.

Lignende episoder

#256

Samarbeid

Tusen kvadratmeter med kunst hos KUK - Kjøpmannsgata Ung Kunst

Bli med til Norges nye kunsthus KUK - Kjøpmannsgata Ung Kunst. Huset er initiert og finansiert av kunstner, Kjell Erik Killi Olsen og ligger midt i Trondheim sentrum. Hva slags hus blir dette for byens befolkning, besøkende og landet forøvrig? Hva er ambisjonene fremover? Og hva er prislappen?

#242

Samarbeid

Sørlandsutstillingen viser noen av regionens mest spennende kunstnere

Sørlandet er som en gave i livet. Derfor er det en glede å kunne ta deg med til Sørlandsutstillingen 2021, som episoden også er laget i et samarbeid med. Utstillingen står i Arendal Kunstforening i samme tidsrom som årets Arendalsuka (7 august - 12 september) før den senere flyttes og vil stå tilgjengelig for publikum på Kragerø Kunstforening til og med 24. oktober.

#114

Samarbeid

Joar Nango eksperimenterer med samisk arkitektur. Festspillene i Nord-Norge

Sammen med et utvalg kunstnere og håndverkere fra sapmi, Nord-Sverige og Nord-Norge bygger Joar Nango sitt festspillprofilprosjekt: en ny variant av den tradisjonelle gjeterhytta – gumpi. Videoen er sponset av og laget i et samarbeid med Festspillene i Nord-Norge.